Atletico Madrid drakt 18/19 barn Det er sant at

Atletico Madrid drakt 18/19 barn Det er sant at vi ikke har scoret mange mål, men laget har mange skudd på målet. Silva gjør ikke det vi alle forventet, men vi er sikre på at vi har en spiller som vil være fremtiden i verdensfotball. Ikke glem folk kritiserte Hakan Calhanoglu i starten, nå viser han sitt potensial.

“Kalinic gjenoppretter godt. Patrick Cutrone er en fantastisk oppdagelse, og vi holder fast, men uten å gi ham for mye ansvar på skuldrene. ”

Mirabelli jobber også med fremtiden og ble spurt om en tilnærming til Sampdoria – og tidligere Napoli – fullback Ivan Strinic.

“Vi holder øye med ulike prospekter. Strinic vil være en gratis agent i juni, og vi vurderer ham, selv om vi ikke Billige fotballdrakter på nett har signert noen ennå, og det er for tidlig å si hva som kan skje. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *