de gea drakt En coach forsøker på alle

de gea drakt En coach forsøker på alle måter å brenne dem opp, gi dem selvtillit og støtte, eller til og med noen må bli fortalt, men jeg ser en reaksjon i trening og deretter hver helg blir vi skremt.

“Vi tar alltid ledelsen, så får du umiddelbart blokkert, tillater to målmuligheter på tre minutter, og det betyr at noe er veldig galt.

“Dette er et lag som er veldig fysisk og har ikke mye kvalitet i sitt forbipasserende spill, så målene våre må være motangrep. Det virkelige problemet er i tankene, fordi når vi får spillet på sporet og går foran, bør vi få disse egenskapene til å telle draktsett fotball barn og begynne å dominere, men i stedet trekker vi seg tilbake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *