Billige Ozil drakt barn Han har hatt en god

Billige Ozil drakt barn Han har hatt en god karriere og er en fin kjennemann – det er 10-0 til ham og ballen er satt for kick-off. Det blir Milan-Inter, ikke han mot meg. Det er bare en ære å møte ham. ”

Gattuso ble deretter spurt hvordan hans side ville nærme seg spillet.

“Det vil være den vanlige Milan, den som liker å bygge spillet og få det fremover. De vil ha en 4-2-3-1 med teknikk og fart, vi kan ikke miste ballen og lide mellom linjene.

 

“Hvis vi lukker passerende baner, vil vi ikke lide sentralt. På det første Juventus målet var det en misforståelse mellom [Lucas] Biglia og [Leo] Bonucci; hvis jeg går og du går er det et hull i Fotballklær til barn midten. Det var det samme med Arsenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *