Billige Messi fotballdrakt Gilmar insisterer på

Billige Messi fotballdrakt Gilmar insisterer på at Brasil er på rett spor, til tross for noen under paraplyer i World Cup kvalifiserende og i påfølgende Copa América kampanjer, “Vi er sikre på at han gjør en god jobb, seriøs, ren og gjennomsiktig. Alle kan se.

“Jeg er uenig om at vi bare høster dårlige resultater. Vi hadde gode resultater mot store lag, men problemer i Copa America. Jeg tror vi er på rett spor, men vi må forbedre noen ting. Vi er så triste for det brasilianske folk, vi og spillerne, ingen sov den kvelden. ”

Globo rapporterer i dag at Gilmar og Dunga vil bli kalt inn i et møte i dag for å diskutere deres futures. Det brasilianske nyhetsselskapet sier at CBFs prioritering er å utnevne Fotballskjorter barn Corinthians coach Tite og også å ta ut Arsenal midtbanespiller Edu som erstatning for Gilmar. Edu Gaspar er for tiden direktør for fotball i korinterne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *