Arsenal tröja Barn billigt Den brasilianska

Arsenal tröja Barn billigt Den brasilianska anses vara ett chocköverföringsmål för Barcelona, ​​enligt rapporter i England.

Daily Mirror har rapporterat att Barcelona letar efter Brasilien internationellt för att stärka sina mittfältalternativ och att de katalanska jättarna är villiga att erbjuda € 25m för Ramires plus en av sina ungdomar.

Med Cesc Fabregas och Alex Song kopplad till flyttar, och Xavi misslyckas med att bekräfta vad hans framtid håller, anses idrottare Andoni Zubizarreta vara angelägen om att lägga till 27-åringen som en del av en mini-revolution på Camp Nou.

Ramires har nyligen fått ett retrospektivt förbud mot fyra matcher efter en armbåge mot Sunderland i helgen vilket innebär att den tidigare Benfica-mannen kunde ha spelat Köpa Fotbollströjor sitt sista match för Chelsea om avtalet händer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.