Billiga Juventus tröjor Det har lett till många

Billiga Juventus tröjor Det har lett till många pundits, inklusive Graeme Souness, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Eamon Dunphy och Tony Cascarino, som spekulerar om Pogbas bästa position och om han behöver spela i ett tremans mittfält för att verkligen trivas på Old Trafford.

Giggs skrev till exempel på midnatt “den positionen där han är till vänster om ett mittfält tre är där han är bäst” medan Rooney sa på Monday Night Football att Pogba är en klassisk box-to-box-spelare.

Men Mourinho har lämnats lite förvirrad av några av dessa kommentarer och gav ett av hans längsta svar ännu som United-chef när han frågades om hur Pogbas prestanda har Billiga Fotbollströjor varit i träning den här veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.