Billiga Liverpool tröjor Jag har personligen

Billiga Liverpool tröjor Jag har personligen gjort det bra men det har inte varit tillräckligt i det allmänna sammanhanget. Jag kan förbättra för nästa år och min avsikt är att stanna, “berättade han Tiki Taka.

“Jag gillar klubben, jag är van vid andra saker, men situationen är detta och vi måste leva det, plus vi har det här speciella derbyet att spela.”

“Jag vill inte ens vara orolig och vänta för länge, fansen kan vila lätt eftersom det inte finns några spel eller Billiga Fotbollskläder något, det blir ett personligt val och min familj, men den största önskan är att stanna.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.