Billiga Atletico Madrid tröjor Ramires

Billiga Atletico Madrid tröjor Ramires tvingade en replay för Chelsea som de bedövade Manchester United med en andra halvlek comeback för att göra det 2-2 på natten i FA Cup halvfinalen på Old Trafford.

Mål från Javier Hernandez och Wayne Rooney i första halvleken såg ut att ha satt de röda djävulen på vägen till en lätt vinst men en andra halvbackback såg mål från Eden Hazard och Ramires tvingade en replay.

Hernandez satte United 1-0 upp inom fem minuter av sparken med en välplacerad rubrik och Rooney Billiga replika fotbollströjor följde upp det med en utmärkt frispark för att skicka sedan in i breaken 2-0 upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.