Billiga Real Madrid fotbollskläder Den bästa

Billiga Real Madrid fotbollskläder Den bästa XI i tävlingen hade också två andra spelare från Brasilien – mittfältare Fred och angriparen Marlos, båda från Shakhtar Donetsk. Revealed i Santos var Júnior Moraes också ansvarig för det snabbaste målet i derbyhistorien mellan Dynamo Kyiv och Shakhtar och scorade bara 14 sekunder i första halvleken. Junior Moraes gjorde sin väg till ukrainsk fotboll 2011. Han gjorde ett riktigt namn på Metallurg Donetsk, där han blev toppscorer i klubbhistoria genom att göra 35 mål i 62 matcher. Han anlände en Dynamo Kiev 2015 och har redan vunnit den ukrainska Supercup och det ukrainska mästerskapet. Júnior Moraes sa: “Det är ett unikt ögonblick i min karriär. Ibland så här inser du att all ansträngning och engagemang gavs. Jag kom till europeisk fotboll i mycket ung ålder. Trots svårigheten med vädret anpassade jag mig snabbt och räknade med det ukrainska folks stöd för att utföra mitt arbete. Jag är väldigt Fotbollströjor Barn tacksam mot mina lagkamrater, familj och vänner. Tilldelningen tillhör oss alla. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *