Halvat Mbappe jalkapallo pelipaita Laurent Blanc

Halvat Mbappe jalkapallo pelipaita Laurent Blanc on ollut täynnä kiitosta Marquinhosille sen jälkeen, kun nuori puolustaja on vaikuttanut näyttelyihin oikeassa takakannassa viime viikkoina.

Kommentit tulivat pian sen jälkeen, kun kilpailijat, kuten Manchester United, ovat edelleen kiinnostuneita 20-vuotiaasta. Blanc ei ehkä ole vain lisännyt pelaajan luottamusta, hän on ehkä lähettänyt viestin muille osapuolille pitääkseen kädet pois.

“Marqui on ollut loistava, keskellä ja oikealla. Hän on osoittanut olevansa erittäin monipuolinen. Jotta pelaajat, jotka voivat pelata useissa paikoissa, erityisesti aikataulumme kanssa, ovat erittäin tärkeitä. Marquinhosilla on paljon laatua ja hän pelaa pelejä, ei aina samassa asennossa. ”

Tulee nähdä, jos brasilialaiset jalkapallo pelipaidat omalla nimellä jäävät lähtöviivaan, kun Chelsea vierailee Mestarien liigassa ensi viikolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *