Rom vinter tonic måste först sälja sallad Violetko som kommer att skickas bort?

Roms sista tre Serie A-spel som är besvikande, Rom har nästan utav den här säsongens mästerskapslöpare. Även om Champions League knockout kan spelas, men så långt att gå långt för att gå fotbollskläder barn? Italien Cup Roma också tidigt utgång, en årstid full av tomma?

Mer besvärligt, det beror på UEFA: s ekonomiska rättvisa politik, varnade och fokuserade på att övervaka den finansiella situationen i Rom. Upplevt en summa miljoner euro i sommarinvesteringen, Rom-tonikspelare, du måste sälja först. Substituted Perez och förra säsongen i Empoli iögonfallande målvakt lämnar nästan knappt, inte bara att en nyckelaktör i kärnutställningen också har sålts ur kontanter.

Dzeko, Stromman och Saravi, det är troligt att de tre måste offra en. Dzeko är en super offert, som är Roms favorit, men beror på spelarnas mening. Måste säga att nedgången i Dzekje staten denna säsong, seriöst, introducerade klubben ett högt pris på Hick i Dzeko sidan också mycket besvärligt, dubbla centrum uppenbarligen skadar varandra.

Stromman är en hel del engelska Premier League-lag som är intresserade av den här säsongen, Rom introducerade Pellegrini och andra unga mittfältare, men också att gradvis ersätta Strommans position. Saravi är inte hög och inte låg och kan nu sälja priset, har förnyats och Perotti, Sarawi lärde sig att det är troligt att byta till Bundesliga.

Det är tänkbart att huruvida detta är ett offer som måste göras i Roms ekonomi, hur ska fansen reagera? Palotta, ordförande i Rom, nyligen en massa problem, det här har inte varit, bara protesterat mot fans i Rom, eftersom Palota krävde fler kameror på planen för att se till att fansen inte gör problem. Rom fans har varit kalla på Förenta staternas förvaltning BVB Barn Matchtröjor, den direkta placeringen av den nya stadion i Rom i framtiden hängde banderoller, “Rolling Palotta, USA dogleg …”

Det rapporteras att Palota har förberett de senaste månaderna tillbaka till Italien, protestera fansen för högt. Men det här är en ond cykel, nedgången i Roms prestation är också dömd för paranoia “likgiltighet” hooked.

Arsenal är mycket svårt att slåss men att ta poäng för att inte köpa Chiellini

Chelsea tränare Conti deltog i en pre-match presskonferens mot Arsenal i Premier League. Han påpekade att han hoppades göra poäng mot Gunners och prata om David Lewis när Conti avslöjade att den brasilianska kroppen har förbättrats mycket billiga fotbollströjor, Förväntad i FA Cup matchen mot Norwich-framträdanden.

Det nuvarande vinteröverföringsfönstret har öppnats, många spelare är förknippade med Chelsea, som Conti sa: “När överföringsfönstret öppnas finns det alltid många rykten, det är normalt att någon tränare kommer. Säg att han måste möta några svåra situationer och för oss behöver vi fokusera på hans mål i detta skede. Imorgon kommer vi att vara emot Arsenal och det kommer att bli en mycket svår ras och vi måste behålla en rimlig grad av koncentration ”

“Varje tränare kommer att möta samma situation och jag är van vid att jobba på domstolen och om klubben frågar mig var jag behöver förstärka det ska jag ge min åsikt och då kommer klubben att göra det bästa av lagbeslutet.”

Det är rapporterat att Chelsea kommer att introducera Chiellini, Condott förnekade det här: “Vi kommer inte introducera Chiellini, han är en mycket bra spelare, men han hoppas sluta sin karriär i Juventus. Det är rätt för honom att avsluta sin karriär på ett sådant sätt . ”

David Lewis, som har haft liten chans inom en snar framtid, fortsatte Conti på brasilianerna. “David Lewis har varit mycket bättre fysiskt och han har tränat med oss ​​de senaste dagarna och han förväntar sig att kunna spela mot Connaught Weichikovic FA Cup match. Jag förstår spelare som inte kan spela ofta, väldigt glad att arbeta med dessa spelare. Vår uppställning är inte så bra, därför att vi inte kan ta med en spelare, då kan klubben inte sätta spelaren kvar. ”

Med tanke på ett nyckelspel mot Arsenal sa Chelsea tränare: “Varje match mot Arsenal är väldigt viktigt, så imorgonets match, vi ska göra allt för att göra mål, Arsenals idé är densamma.”

Conti sa om ämnet för rotation: “I min plan är det mycket viktigt för alla spelare att delta i tävlingen, och i det fallet tycker jag att vi har gjort ett bra jobb och alla våra spelare bra gjort inför Andra halvan av spelet, mitt främsta mål är att få alla spelare att spela på bästa nivå.

Conti mentalitet är bra när det gäller det senaste snabba schemat. “Jag gillar inte att klaga på att alla klubbar är i samma situation, vissa behöver tänka på det, och andra behöver stänga sina ögon.”

Guardiola krävde att fotbollsspelaren skulle vidta skyddsåtgärder, Conti sa också: “Jag tycker att Premiership-kraven för kroppen är väldigt hög, du kan ha mycket fysisk kontakt i spelet Crystal Palace Barn Matchtröjor, det här spelet är spännande. Däremot domaren vid Samtidigt var uppmärksam på de avsedda missförhållandena, i så fall kommer domaren att straffa de fula spelarna och ge dem ett rött kort. “

Nöjda med sin egen framgång i Real Madrid kan inte göra utan spårlagsmannen

Real Madrid-stjärnan Ronaldo accepterade klubbens officiella tv-intervju, för sina prestationer i Real Madrid, Ronaldo är mycket nöjd, han påpekade också att hans framgång inte kan röra sig utan hjälp av hans lagkamrater.

Ronaldo gick med i Real Madrid 2009 fotbollskläder sverige, hittills har han vunnit fyra Golden Globe Awards i effektiviteten av Real Madrid och räknat för att få en Golden Globe på Manchester United, Ronaldo bundet Macys vinnande nummer. Ronaldo Real Madrid vann de senaste fyra åren tre gånger i 2017, sin karriär i Real Madrid har också varit mycket framgångsrik, har vunnit La Liga, Champions League, Spanska Super Cup och European Super Bowl-mästare, om VM vann igen VM-mästaren, då är det här perfekt för Ronaldo.

I VM-semifinalen gjorde Ronaldo ett mål till att 6 mål blev världens bästa någonsin skytt. Som svar sade Ronaldo: “Först och främst är jag väldigt glad över att kunna skapa sin egen rekord av vägen för min egen fotboll, jag är stolt, särskilt för erfarenheten av Real Madrid, jag fick fem Golden Globe Awards, medan VM fortsatte Skapa en rekord är min motivation för nästa insats. ”

För sin egen framgång, glömde Ronaldo inte att tacka sina lagkamrater: “Jag vill tacka mina lagkamrater, utan deras hjälp Olympique De Marseille Barn Matchtröjor, jag kan inte lyckas, jag fortsätter att heja, till fans som att jag ska få mer glad, jag känner mig väldigt glad nu. ”

Ronaldo förbereder för närvarande VM-finalen, och Real Madrid vill vinna den sista mästaren, måste naturligtvis också förlita sig på Ronaldo att spela.

Manchester City rotation av sju personer har inget krig i Champions League

Fotboll är en mycket intressant sport. Englands bästa liga, halvhjärtade i Champions League, går samma kick, är shuffling viktigare än att vinna. Men den italienska ligan förnamn, kämpar för att gå tillbaka för att bekämpa en kamp fotbollskläder online, ​​men kan inte dominera sitt eget öde, kan bara förvänta sig att den halvhjärtade starka anda av rättvist lek för att rädda sig. Detta är den nuvarande situationen i Champions League F-gruppen.

Efter de fyra första rundorna i gruppen har Manchester City kvalificerat före schemat, Neapel är ett jiugong-liv. Denna runda, de två lagen mentalitet är helt annorlunda. Manchester City oföränderlig rotation, de flesta av de viktigaste lineupen av detta krig är semester, Guardiola också ute av tiden, till 2000 Phil – Ford och Diaz 1999 att arrangerade Champions League debutmöjligheten. Den där sidan av bilen, Neapel i den tragiska bakvattenkrigsatmosfären, tog det sucklande momentumet att jaga 3 poäng, medan tusentals människor i Italien efter den nuvarande rundan, med allvarlig titt på Manchester City, ropade mitt hjärta att gråta: Melon Dioras barn ah , vågat för att främja din rättvisa anda i finalen? Englands lag, det är dags att visa upp din angelsaxiska anda och riddare!

Denna grupp av fem omgångar, Manchester City blockerade de 15 första poängen, det sista slaget för dem är bara en rutin. 9 poäng Shakhtar Donetsk, 6 napolitanska lag kommer att beslutas i sista omgången av en annan kampanj. Neapel dominerade tävlingsresultatet, den sista omgången av kvalificerade, inte bara för att besegra Feyenoord, och måste förlita sig på Manchester City slog Donetsk bort vägarbetare. Men om Manchester City inte släpper in vattnet i slutet av tävlingen, så kommer alla Napoli-ansträngningar att vara till nytta.

Men för att “fair play spirit” kommer Manchester City att arbeta hårt för expedition i kallt väder i december, med risk för fysisk skada och övertrassering, gå till konstgjord torv i Ukraina och gå till ödet av andra Knock knock dödlig kamp Donetsk gruvarbetare det? Det här är ett problem.

Kriget Pep Guardiola vill givetvis inte ha för mycket konsumtionslag, han roterade så många som 7 personer. Vem ska säga: Debu Laone en sådan kärna är inte den första episoden än? Jag är rädd att jag inte spelar Tintin för att spela detta krig, men för att shuffle – Debraudai-laget vann de första fyra rundorna med 2 gula kort, då tar en avbryts. Guardiola ville inte ha Tintin så vågar att äta risken att spela kort för att spela knockout, så uppgiften med denna kamp Tintin är att få ett gult kort, gruppens sista runda upphängning, som tillfälligt kan rensa det gula kortet under förutsättning för en knockout.

Belgiens mittfältare drog 60 minuter innan de fick ett gult kort, blanda sig för att slutföra uppgiften, ersatte Guardiola honom om några minuter och gick ner för att vila. Shuffle avsikt att engagera sig i så nakna, vilket visade att melon stilig bara tung, bryr sig inte om den illusoriska “riddarens ande”. Med tanke på detta kommer den sista omgången av Manchester City att välja att avleda vatten, eller kommer att främja andan i fair play? Svårt att säga!

Efter matchen sade Neapelkärnan Insignia: “Vi kommer att vara utan kostnad den sista omgången av segern, vi vet att det beror inte bara på oss själva, men vi hoppas att Manchester City slog minare.” Och Manchester City-sidan, Guardiolas ord hur det ser ut som att det spelas i förskott i förväg, sa Gua Shuai: “Ibland är fotboll väldigt konstigt Psg Barn Matchställ, när du har spelat många har många spel vunnit och har varit i förväg för att gruppen kvalificerar sig, den unga mannen är svår att behålla tillräckligt med styrka för att spela ett bra spel … … “Christmas Devil planerar snart, kommer Manchester City bara att tänka på att minska konsumtionen. Doomsday rullande Ducks liv och död, halvhjärtade Manchester City kommer att dräneras? Detta kommer att bli en mycket intressant aspekt.

Manchester United försvann i desperation för att återvända till Grand Mercure Magical

Anledningen till att Manchester United är fascinerad är att laget aldrig ger upp sedimentationens ande, så att de iscensatte under fotbollskläder barn många negativa omständigheter som skakade omkastning. Nou Camp övernattning lag skadade i stopptiden med jämn två mål omvänd Bayern för att uppnå trippelkrone Wang Albert; League två gånger inför Spurs stora underskott situation för att uppnå skakning omkastning; 12 poäng bakom Newcastle och så småningom insåg Anti-Kui-off och så vidare. Många klassiska omvända kampanjer belyser andan i Manchester United ger aldrig upp och den skrämmande magin!

Men efter att Sir Alex Ferguson har avgått, har ombyggnaden av Manchester United gradvis förlorat denna magi på grund av kombinationen av många faktorer. Laget för att vända den sista retrogressen, men också dateras till 31 december 16 2-1 hemma mot Michel, sedan dess, men endast i 29 ligamatcher förlorade tre matcher, men ingen omkastning av namnet.

I kväll, efter att mittfältaren som skadades i United Mans inledde tråget för återkomsten av Pogba, men i öppningen på grund av ett misstag inte skulle tappas i passiv position.

Innan denna omgång hade Manchester United förlorat Manchester City 8 poäng före Manchester City och gjorde 2-0 bort till Leicester City i slutet av matchen. När spelet förlorat, Manchester United inte bara inför Chelsea-poängen för att förlora den andra ligasituationen, men också med ledarens 11 poängskala, titeln eller bli tom prat.

Det är i denna desperation, Manchester United efter Pogbas återkomst till en Jedi-kontring. Pogba med individuell förmåga att bli av med assisterar Mathieu equalizer; Kontraktsåret Unge professor Astoria Arc med hjälp av Smolin vänder om poängen; användningen av motståndare storskaliga offensiv av Pogba, Lukaku även med två mål, fortsatte Manchester United inte bara hemkörningen med fyra bollar över den “normala operationen” utan även med denna omvända seger proklamerade den magiska avkastningen.

Nästan ett års tid misslyckades Manchester United att vända om ligan, dålig tyranni har blivit media och fans skyller en viktig ursäkt. Även om Newcastle inte hade någon toppstyrka vid den tidpunkten, men omvändningen gjorde att Manchester United-moralförbättringen är extremt viktig.

Ge aldrig upp fortsättningen av andan, magisk återkomst, det här är vad Manchester United borde ha temperament SSC Napoli Matchställ. Trots att ligan fortfarande är 8 poäng bakom City rivaler Manchester City, har Manchester United med 2/3 av säsongen fortfarande chansen att replikera miraklerna i den övergripande Newcastle sedan den bekanta Manchester United återvänder!

Italien dolda en propellers liv och dödstrid vågar han förändras?

Efter att ha förlorat 0 till 1 vet hela världen att Italien vill ha mirakel att störta San Siro i andra matchen. Efter November 11 på eftermiddagen och en halv, återvände han till Milan, Ventura laget gick sedan fotbollskläder barn till Inter Milan utbildning bas, började förbereda sig för det andra benet, för att vara säker, efter en svag utveckling i den första etappen match på, italienarna säkert kommer att förändras.

Hur mycket data missgynnar Italien, Spanien, efter att laget förlorade i september, två månader, två uppsättningar i den italienska VM – sista gången Italien förlorat två VM går tillbaka till 60 år sedan, är det bara när han föll ur den sista rundan i Italien. Vid tiden för VM-finalen bara 16 lag är numret nu halva. VM utseende slutspelet hittills har inget lag vänt det andra benet 1-0 i den första matchen under rådande omständigheter förefaller Italien har fördelen av att vara elimineras.

I vilket fall väntar Italien fortfarande på ett mirakel. Italien spelade i den första matchen, naturligtvis, det är inte bra, även om vissa olyckliga Azzurri header Bellotti, en långväga Damian, motståndaren gjorde kollaps, utan måste också se att hela spelet utom Kande Lei andra halvan watt än en gång mjuka och svaga skott är skott , Italien skapar inte riktigt möjligheter, inte bestämda ändras inte när.

Återvänder till Milan på samma dag, det medicinska teamet i landslaget ytterligare undersökte de sårade Zaza säkert sent för det andra benet, frakturer på näsan Bonucci, men måste spela en skada, Italien snabbt anpassas mask. Dessutom Bellotti, Barzagli, De Rossi, Yinmobilai har också olika grader av skador, tre dagar och två krig Manchester City Matchtröjor, dessa spelare verkligen fysiskt och psykiskt utmattad, men att drömma om VM, alla valda för detta land desperat

Efter att ha förlorat i den första matchen, Ventura och hans team genomfört den interna kommunikationen, överföring av resultat, fortfarande behövs laget en främre propeller, eller Yin Xini oumbärlig. Men låt Yin Xini blivit en viktig kraft, skulle Ventura behöva anpassa skapande, använda Yin Xini spela 352 är det värsta, särskilt i den första matchen sparkar ställning lät Wei Ladi är faktiskt lite förvirrad. För att göra det möjligt att integrera, ändra bara array 424 eller 343.

Den första matchen, svensken högt tryck, efter cirka två vingar öppnar sitt försvar, den italienska storskaliga transfer faktiskt fått viss effekt, men framåt efter överföringen inte har gjort tillräckligt, och därför ändrar Yin Xini Kantrewa motståndare i chock, kan vara ett bra val. Naturligtvis 424 innebär också att försvaret är troligen en kombination av kollapsen av BBC, trots allt, spela högerback Barzagli kommer att bli mycket svårt, kan Chiellini och Bonucci kombination av väg bekräftas, Damian oundvikligen välja rätt vakten kan spela Zappa Costa.

Ventura mittfältare kommer att vara de mest besvärliga områden, Gagliardo Dini, De Rossi och Antonio Luo Paluo om Japan kommer att vara den största platsen för de två att slåss, de italienska medier att i en sådan viktig match och omedelbart låta den dag då Mourinho avslutade uruppförandet av showen, för radikala äventyr, men nu många människor stödja honom inne i debut, enligt deras uppfattning, mindre Wei Ladi om Japan är ensam ägare av mittfältaren playmaker Antonio

Visa: Levin bänk svårt att hitta Bayern bara ge honom en rival

Levandovsky lämnade lårmusklerna för att stanna kvar i München för att återhämta sig, missade tisdagskvällen bort till Celtics Champions League-matchen, matchens viktiga strid, än en gång, “Levin saknar bänk”, det gamla problemet framför Bayern.

Förra säsongen är det samma i Champions League, var i 1/4 final vs Real Madrid, Levin på grund av att axelskada inte kom ut ur striden, när tränaren Ancelotti bara kan ordna Thomas Muller som en enda pil. Lårmuskelfibrets kapacitet har varit länge på listan över skador, kan inte fungera som reservdäck, och förra onsdagskvällen på vägen till Leipzig RB: s tyska Cup övertidsbänk från andra lagcenter Fritt är inte i Champions League-registrering, så ta över An Shuai’s Heinkes kan bara tillfälligt använda U19-lagets anfallare Manuel Wintzheimer (Manuel Wintzheimer).

Endast 18 år gammal Winsheimer i Bayerns lagnummer är 38, ursprungligen i Champions League “B list” på. Pre-season resa till Asien har många kinesiska fans sett Wintzheimers prestation. Den tyska U19-internationella påverkan är mycket stark, är en förmögenhet. Den här säsongen hittills spelade han i U19 Bundesliga 7 som gjorde 12 mål så mycket som den unga Champions League i de tre första rundorna gjorde också tre mål plus för de två lagen i den regionala ligan Bavarian Division 5 fält 4 bollresultat fotbollskläder barn, medelvärdet bollen upp till 1,27, än andra laget anfallaren Fritt också hög avkastning (regional liga 12 matcher 9 bollar).

Men som vi alla vet, som Bayern, dessa toppgiganter, ett lag och echelon mellan det naturliga gapet, är det svårt som allmänt laget som amatörspelarnas mirakel. Om så är nödvändigt kommer Heynckes inte vara i Celtics Park för att skicka Winksheimer “Jag är inte bekant med honom,” sade han, “och jag ska leta efter andra lösningar.” Och Winclingheim, naturligtvis, välkomnar denna möjlighet. “Naturligtvis hoppas Hope att vara utanför bänken.