Belgien VM tröja 2018 Ett åtagande att köpa

Belgien VM tröja 2018 Ett åtagande att köpa ett hus i eller nära staden har varit en annan sak.

Mourinho bor fortfarande i The Lowry Hotel, snarare än att lägga ner fler permanenta rötter, och i 2016 beskrev han ett arrangemang där han bosatt sig från sin London-baserade familj som en katastrof.

Ändå insisterar den amerikanska chefen på att han är lugn med sin bostad.

“Om fansen vill att jag ska vara bekväm, så känner jag mig väldigt bekväm, för jag är väldigt lat och för att jag gillar att komma fram till hotellet,” sa han.

“Jag vill inte att någon ska vara orolig för att jag bor i ett två kvadratmeter stort rum; Jag bor i en lägenhet inuti ett hotell där jag har all den komfort, supporten, där jag har allt jag vill att jag bor i ett hus.

“Så om de är oroliga över att jag är bekväm, glad och stödd, är jag verkligen. Om de vill ha mig i ett hus som jag inte gillar, på något ställe tycker jag inte ensam om mina assistenter, om de vill ha Billiga Fotbollströjor det, skulle jag vara en ledsen kille och en ledsen kille fungerar inte bra. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup