Frankrike VM tröja 2018 För att avsluta för tillfället

Frankrike VM tröja 2018 För att avsluta för tillfället, låt oss gå hela hog och prata om övergripande prestanda. För närvarande Karl Darlow av Newcastle United var i utmärkt form för att förneka Stoke City och 1) hjälpa Magpies till en 1-0 seger; 2) ge oss alla ett gott skratt på Mark Hughes bekostnad. Potterna kan sägas ha varit “otur” att Darlow hade en blinder.

Än så länge är allt bra. Men när du börjar ner den vägen blir du vilse väldigt snabbt. Varje spelare kommer att vara i bra eller dålig form, eller någonstans mellan, på en viss dag och motståndaren har ingen effekt på det. Åh ja, du kan sätta de andra killarna under mycket mer press, och som vi ofta säger, “tvinga” misstag, men du kan inte kontrollera exakt hur motståndaren ska reagera. Han kan vara i utmärkt form och skryta av trycket eller i hemsk form och ge dig ett mål. Du “tvingar inte” någonting, Fotbollströjor VM 2018 du gör helt enkelt ett resultat mer troligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup