liverpool babykläder Tite kan fortfarande påkalla

liverpool babykläder Tite kan fortfarande påkalla ett antal spelare som klädde den berömda gula tröjan vid det senaste VM på hemmamarken. På baksidan finns det den stora erfarenheten av Thiago Silva, så illa missad genom upphängning tillsammans med den skadade Neymar den fruktansvärda natten i Belo Horizonte för tre år sedan. Vid sidan av honom i försvar kan Tite också kalla på den eviggröna Daniel Alves, nu från Paris Saint-Germain och Silvas partner i ryggen i den franska huvudstaden, Marquinhos. Tre av de bakre fyra som spelar tillsammans vecka i vecka i Frankrike och i Champions League kommer inte att vara dåliga förberedelser inför nästa års final i Ryssland. Och till vänster finns det ett riktigt överflöd av val mellan Real Madrid vänsterback Marcelo, hans tvärstadsrival på Atletico, Filipe Luis och Juventus ‘Alex Sandro, målet för ett fotbollströja med namn rapporterat världsrekordbud för en försvarare från Chelsea i sommar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.