Voetbalkleding Real Madrid goedkoop De vernieuwing

Voetbalkleding Real Madrid goedkoop De vernieuwing van de Braziliaanse superster Neymar in Barcelona werd de afgelopen maanden een soapserie, maar afgelopen week kwam er eindelijk een einde aan. Zowel Neymar als de Catalaanse club kondigden aan dat er een overeenkomst tot verlenging van het contract tot 2021 is bereikt, die zal worden geformaliseerd wanneer de speler terugkeert van de Olympische Spelen. Na de sterke belangstelling van andere Europese reuzen hadden de onderhandelingen met Neymar zich voortgesleept en de Spaanse krant MARCA beweert dat Barcelona hem tot de best betaalde speler bij de club moest maken.

De publicatie wijst erop dat de 24-jarige € 25 miljoen per seizoen zal worden betaald, wat € 3 miljoen meer is dan Lionel Messi. De krant zegt dat Barcelona niet van plan was om hun aanbod goedkoop voetbalkleding online te verhogen naar € 25 miljoen,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.