Portugal WK shirt 2018 kopen Diego Maradona

Portugal WK shirt 2018 kopen Diego Maradona zegt dat hij niet begrijpt waarom Terry Butcher een wrok blijft koesteren over het doel van de ‘Hand van God’, dat heeft geholpen Engeland uit het Wereldkampioenschap van 1986 te halen.

Butcher, een verdediger van Engeland in het team dat de kwartfinale en de assistent-manager van Schotland verloor, zei maandag dat hij de actie van Maradona nooit zou “vergeven en vergeten” en maakte duidelijk dat hij de hand van de nieuwe Argentijnse coach waarschijnlijk niet zou schudden wanneer de Schotten worden hier woensdag geconfronteerd met zijn nieuwe aanklacht.

Maradona’s antwoord combineerde goede gratie – hij zei dat hij graag zou kussen en make-up – met een hint van een ‘Terry who?’ houding, waardoor hij ervoor zorgde dat hij zijn oude tegenstander opnieuw platvoets liet kijken, althans in de ogen van een waarderend Schots publiek.

“Ik weet niet waarom Goedkope WK shirts 2018 Butcher deze houding aanneemt,” zei Maradona. “Als mensen me goed vinden, zal ik ze begroeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.