nigeria shirt kopen Jose Mourinho heeft

nigeria shirt kopen Jose Mourinho heeft weinig gedaan om zijn nieuwe contract bij Manchester United te “verdienen”, aldus Jamie Redknapp.

United werd zondag met 1-0 verslagen door Newcastle, waardoor ze 16 punten achterlieten op Premier League-leiders Manchester City.

Liverpool zit nu ook slechts twee punten achter op een derde plaats en Redknapp zegt dat Mourinho ‘weinig heeft gedaan om hun’ speelstijl ‘te verbeteren.

‘Toen? Manchester United? Het contract van Jose Mourinho met anderhalf jaar verliep om te lopen, was ik oprecht verrast. Wat heeft hij gedaan om het te verdienen? ‘Schreef hij voor de Daily Mail.

‘Ja, hij heeft twee trofeeën Goedkope Voetbalshirts Kids gewonnen – de League Cup en de Europa League – en United hersteld in de’ Champions League ‘, waar ze in de laatste 16 zijn. Maar dit was de man die werd binnengehaald om mee te gaan met Pep? Guardiola. Nederlaag bij Newcastle verlaat United met achterstand op Manchester City met 16 punten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.