nigeria shirt wk 2018 kopen Liverpool: het is

nigeria shirt wk 2018 kopen Liverpool: het is niet Chelsea’s schuld waarvan je dacht dat het aanstellen van ex-speler na ex-speler als manager een goed idee was; het is niet de schuld van Chelsea Hillsborough is gebeurd (oprecht, condoleances – en sorry voor de afschuwelijke liedjes van een paar pr * cks); het is niet Chelsea’s schuld Houllier heeft een lafhartig hart, of dat je verdedigers de bal niet van Zola konden krijgen; het is niet de schuld van Chelsea dat je bent gekocht door de Texaanse gierkapitalisten; het is niet de schuld van Chelsea Mourinho dacht dat Chelsea eerder trofeeën zou winnen (gefeliciteerd met Istanbul); het is niet Chelsea’s schuld Rodgers kunnen geen verdediging verdedigen, of dat Suarez cultureel doof is en een kannibaal, of dat Klopp een (zeer vermakelijke) gek is.

Maar blijf Chelsea de schuld geven voor de zonden van de wereld als je je er beter door voelt. Jezus huilde.
Sam, CFC SW6

Een oude grap
Minty vanmorgen herinnerde Goedkope Voetbalshirts Kopen zich aan een tijd dat er ‘een reeks peilingen op deze website was waar het leek alsof het antwoord op bijna elke gestelde vraag’ Dani Pacheco ‘was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.