Gedetailleerde analyse van de goedkope Manchester City Thuis ten

Ongeveer 4 maanden geleden lanceerde Manchester City Club een nieuwe thuistrui voor het seizoen 2018-19. Geïnspireerd door de hoogtepunten van de geschiedenis van de club, zet de nieuwe Manchester City shirt 2018/19 goedkoop in het seizoen 2018-19 de wereldberoemde ‘City Blue’ van de club voort, met een diep blauw op de mouwen om een ​​dynamisch, trillend waaseffect te creëren.

De trui is uitgerust met hoogwaardige breisels die zijn uitgerust met de nieuwste Vaporknit-technologie om de snelheid te verbeteren door zowel de prestaties als de esthetiek. Het voor de hand liggende gaas in de borst en rug is precies getekend op basis van de koorts- en transpiratiegegevens van de sporter, voor optimaal ademend vermogen.

Het nieuwe thermotransfer-teamlogo is 64% lichter dan voorheen en is verreweg het meest ademende teamlogo. De shorts verwijderen de buitenste naden, verminderen wrijving en vergroten de bewegingsvrijheid. Het bovenstaande is een gedetailleerde analyse van het Goedkope Voetbaltenues seizoen 2018-19 in Manchester City, ik geloof dat Manchester City in het nieuwe seizoen zeker goed zal presteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.