Goedkope Neymar tenue kids Mourinho heeft

Goedkope Neymar tenue kids Mourinho heeft in het verleden opgewekt over Matic gesproken en geprobeerd hem vorig jaar te ondertekenen, alleen Chelsea-trainer Antonio Conte blokkeerde een overstap naar de internationale international van Servië.

Matic werd door Mourinho als zondebok beschaafd tijdens zijn zware laatste maanden op Chelsea, toen hij berucht 27 minuten nadat hij tegen Southampton opdook vervangen werd, maar het paar gaat binnenkort weer herenigen.

Dit is wat de United-manager voetbalshirt kind met eigen naam de afgelopen jaren over Matic heeft gezegd …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.