Goedkope Ozil voetbalshirt Juventus griste

Goedkope Ozil voetbalshirt Juventus griste vanavond een laatste snikwinnaar in Lazio, een uur voordat de Napoli-wedstrijd begon, dus was dat een psychologische slag?

“Ik weet niet of het ons heeft beïnvloed of niet. Ik zei weken geleden dat spelen na Juve elke keer niet normaal was, maar ik zal het niet laten gebruiken als alibi. We zijn vanavond verloren vanwege onze fouten en de prestaties van Roma.

“We hadden de kracht om Juventus in de titelrace het leven moeilijk te maken, maar ze waren overal de favorieten en dat lijkt me vrij duidelijk. We zullen blijven proberen om het voetbaltenue kind met eigen naam leven voor hen tot het einde moeilijk te maken. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.