Juventus tenue 18/19 kids kopen Nu is het een

Juventus tenue 18/19 kids kopen Nu is het een nieuwe fase in mijn carrière en ik zal mijn best doen om Borussia Mönchengladbach een geweldige campagne te laten maken en een plaats te verdienen in de European Champions League.”

Hij voegde eraan toe: “Ik zal Lucien Favre opnieuw ontmoeten, hij heeft me veel geholpen in het verleden, met hem heb ik veel doelen gescoord en ik hoop dat moment opnieuw te leven in Mönchengladbach.

“Hij was mijn coach toen ik in Zwitserland was en ik ontmoette hem opnieuw in Hertha, hij heeft me altijd Voetbalshirts sale geholpen en om deze reden ben ik hem erg dankbaar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.