Jack Wilshere gav fotbollströja till Arsenal fansen

Enligt brittiska medierapporter, Jack Wilshere i Arsenal mot Everton efter matchen, personligen till fotbollströjan till en Arsenal-fans, men fanen hävdade att Everton säkerhetsvakter stal sin fotbollströja. Vill du Billiga Fotbollströjor fans se denna typ av sak, om det kommer att känna synd?

Arsenal-fanen kallade Daniel Dawson, som bröt in på arenan och fick Jack Wilsheres fotbollströja, men Evertons säkerhetsvakt stal fotbollskjortan, vilket gjorde honom väldigt besviken. Därefter försökte Daniel Dawson fråga Jack Wilshere om en fotbollströja genom kanalerna för sociala nätverk, men utan framgång. Så han kan bara gå till Köpa Arsenal tröja , i vår butik finns en mängd rabatter kan erhållas. Daniel Dawson sa: “Efter matchen gick jag till fotbollsarenan för att fira och skaka hand med några spelare.” Vaktvakten kom och drog mig bort, och Jack Wilshere stoppade dem. Jag vände mig, Jack Wilshere log och sa: “Vad en fin kille,” och då Jack Wilshere tog av fotbollströja gav mig. ”

“Alla Arsenal-fansen jublade mig. Jag lydde säkerhetsvakternas instruktioner och lämnade arenan med dem. Jag vill verkligen inte tappa Jack Wilsheres fotbollströja, så jag satte den i mina byxor, men säkerheten drog den ut , som gjorde mig besviken, jag vet att jag kommer att straffas hårt, men jag har fortfarande ingen möjlighet att ta fotbollströja bort. Arsenalfläktaren Daniel Dawson sa tyvärr. Han kan till Billiga Fotbollströjor butik för att shoppa, kanske han kan få lite tröst, det är också mycket hjälplösa saker.

Jack-Wilshere-gav-fotbollstroja-till-Arsenal-fansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.