Analys av detaljerna om Belgien hemmatröja vm 2018

Belgien hemmatröja vm 2018 säljer för närvarande bra i Europa. De belgiska landslagsspelarna kommer att ha detta VM tröjor 2018 för att komma in på den kommande World Cup-resan. Designen av den nya jerseyen inspirerades av det belgiska lagets klassiska tröja stilar på 1980-talet och integrerades i 21-talets avancerade hantverk och innovativa design.

Inspirerad av den modiga stilen på skjortan som bärs av det belgiska laget i European Cup 1984, kombineras de svarta, gula och röda färgerna i den belgiska flaggan i ett distinkt diamantmönster på bröstet i den nya jerseyen. Taktiken tolkar klassikerna igen.

Dessutom är de mörka röda adidas tri-striporna placerade på båda sidor för att skissera kroppens konturer. Tröjan har en enkel ribbad V-ringning. Bak kragen, från vänster till höger, placeras tre diamantformade ikoner, svart, gul och röd, sida vid sida, som mönstrar mönstret på bröstet.

Med Belgien vm tröja 2018 är röda shorts och strumpor, är framsidan av strumporna också markerad med ordet ”BELGIEN”. Låt oss se fram emot Hazard som leder det belgiska landslaget för att skapa ära i VM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.