En av de största Colombia VM tröja 2018 barn

En av de största Colombia VM tröja 2018 barn besvikelserna under 2018 FIFA VM-kvalificerade var Nederländerna. Trots att spelare som Arjen Robben, Wesley Sneijder, Bas Dost och Virgil van Dijk, The Flying holländare slutade trea i grupp A ställningar av UEFA VM-kval. Och sedan de satt bakom Frankrike och Sverige eliminerades den holländska sidan från tävlingen.

Saknar världscupen menade att Ditch missade den andra raka stora turneringen eftersom de inte lyckades nå EM i fjol. Och om fotbollsfans inte har upptäckt, är det dags för Nederländerna att göra en förändring. De är alldeles för stora för att fortsätta missa viktiga turneringar som de gör just nu.

Och förändringen ska också inkludera spelarna. Robben (33) tillkännagav redan sin pension. Sneijder (33) och Robin van Persie (34) är för gamla för att kunna ligga kvar på en hög nivå före världscupen 2o22. Och Nederländerna måste börja tänka på framtiden. De måste planera i enlighet därmed om de vill vara en konkurrenskraftig sida de närmaste fem till tio åren. Lyckligtvis för dem finns det tillräckligt landslagströjor fotboll med talang på båda sidor av planen för att studsa tillbaka från de dåliga år som de har haft för sent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.