Island VM tröja 2018 Lucas Moura hade

Island VM tröja 2018 Lucas Moura hade andra erbjudanden i januariöverföringsfönstret men gick med i Tottenham för att ha kul igen, enligt hans tidigare Paris St Germain-lagkamrat Serge Aurier.

Aurier, som också bytte ut Ligue 1-mästarna för Spurs förra sommaren, spelade en viktig roll för att övertyga Lucas om att följa efter.

Paret är nära vänner efter sin tid tillsammans i Frankrike. En Tottenham-video som publicerades på Twitter för att meddela att Lucas ankomst slutade med honom och Aurier delade ett noggrant koreograferat handslag.

Lucas, som kostade en initial avgift på £ 25million, hade fallit i favör på PSG och Aurier säger att framsidan var angelägen om en ny start.

“Jag är verkligen glad att få honom här. Jag pratade mycket med honom före hans ankomst och jag landslagströjor fotboll lugnade honom, sa Aurier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.