Paris Saint-Germain Bortatröja 2018-19 säsong mottog beröm

För en månad sedan presenterade PSG Club lagets nya borta tröjor för 2018-19 säsongen. Ser fram emot klubbens nya Ligue 1-mästare, det nya målet för Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar Jr och lagkamrater, Paris Saint-Germain är för närvarande i klubben. Den mest härliga perioden i historien är laget mitt i det nya säsongens Ligue 1-mästare.

Den nya Billiga PSG tröjor härdar denna potentiella nya säsong av försvarande stunder. Den ljusa stengrå designen är inspirerad av de många monument som sprids i hela franska huvudstaden, särskilt den världsberömda Triumfbågen. Guldklubba-märket och Nike Swoosh-logotypen är prydda på ett ljust stengrå vilket symboliserar att klubben är i en guldålder.

Denna PSG tröja Barn billigt kan vara synonymt med Paris Saint-Germain segeriden och de minnen som skapas av det nuvarande laget. Alla som har varit i Paris kommer att vara djupt infekterade av makt och skönhet i många av monumenten här.

Billiga Fotbollströjor har en utsökt knapp-down krage med en knapp för att hyra den franska mode huvudstaden. Kranens cirkulära namn avslöjar stadens namn ”PARIS”, som kommer från den 30-sidiga cirkeln på toppen av den magnifika Triumfbågen. Skölden registrerar varje berömd seger i Napoleons epok. Den vävda svarta remsan är inbäddad bakom den enkla designkragen. Liksom PSG home jersey 2018-2019 visar den stolt guldliljeblomman, som härrör från klubbens märke och är en symbol för PSG-klubben. Ingen tvivelvis kommer Paris Saint-Germain borttröjor 2018-19 att erhålla beröm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.