Matchtröjor Fotboll Barn Mark Hughes

Matchtröjor Fotboll Barn Mark Hughes skulle vara den första chefen att gå
Av de sex idioterna som frågades i Football365s pre-season-predikningar, föreslog fyra att Mark Hughes skulle vara den första chefen som blev avskedad denna säsong. En kombination av en svår körning av tidiga armaturer och en sommarinvestering på bara £ 25million framkallade hösten förmonteringar av svängande axlar på Britannia Stadium.

Welshman har inte på något sätt trotsat alla förväntningar genom att leda en anklagning till topp hälften, men han har hittills överträffat tre av hans samtidiga. Frank de Boer, Craig Shakespeare och Ronald Koeman har alla blivit utrustade ur dörren i ett berusat tillstånd medan Hughes har agerat irriterat var och en av dem för att inte skaka handen på väg ut.

Trycket har inte sänkts – tre poäng skiljer Stoke från nedläggningszonen efter tio matcher – men de flesta hade förväntat sig att 53-åringen skulle vara ute av permanent anställning i mbappe tröja frankrike oktober. Han är fortfarande den fjärde längsta betjänande nuvarande Premier League-chefen, den andra bara till Arsene Wenger av dem som har varit i toppflygningen för hela sin regeringstid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.