Fotbollströjor barn med eget tryck Andra länder

Fotbollströjor barn med eget tryck Andra länder verkar bedöma oss för sina internationella spelare, förutsatt att vi tar Nikica Jelavi? som ett exempel. Han kom med oss ​​från Everton i januari 2014 för att garantera tillräckligt med spel för att göra Kroatiens trupp för Rio den sommaren. Tänk på att det var först 2010 vi fick vår första World Cup-utövare, oavsett nation, när vår flottafotade Richard Garcia spelade för Australien i Sydafrika. Vi har tagit ett tag att märka utanför East Yorkshire, verkligen.

Men inte en gång har en servering Hull City-spelare deltagit i ett helt England spel. Turner och Maguire är vårt närmaste, men endast i Turner-saken kan bevis fästas utöver bara spekulation och hearsay. Men antalet ex-internationals vi har haft – gå från Franklin och Mannion på 50-talet, genom Hughes och Barnes på 80-talet och Dawson idag – känns som att det fortsätter att växa så länge vi har en klubb en annan historia helt).
Matt, ERoY
* Don Revie, Stuart Pearson, griezmann tröja Brian Marwood, Fraizer Campbell, Jake Livermore, Harry Maguire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.