En annan uppgift av Colombia VM tröja 2018

“En annan uppgift av Colombia VM tröja 2018 mig är att påminna en av mina medarbetare för att antingen stanna kvar bredvid mig eller att stödja attacken. De båda gillar att komma framåt, så det är det perfekta arrangemanget.

“De avslutar rörelser, gör mål, återkommer snabbt och återfår besittning. Vi kommunicerar briljant med varandra, och vi är inte rädda för att hålla bollen mellan oss tre, växlar i trånga utrymmen för att starta en attack.

“Jag anpassar mig gradvis till en position som jag inte har spelat allt som ofta är på klubbnivå. Jag gillar att vara på grund av våra attacker och springa hårt för att vinna bollen tillbaka.

“Jag tycker om rollen, och Blaise, Paul och jag fortsätter att arbeta tillsammans för att förbättra och göra saker ännu mer automatiska mellan oss.”

Juventus mittfältare Pogba Fotbollströjor VM 2018 anses vara en av de ledande unga talangerna i Europa och Cabaye har stor beundran för 21-åringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup