sverige hemmatröja vm 2018 Elysee presidentpalats

sverige hemmatröja vm 2018 Elysee presidentpalats insisterade i ett uttalande att mötet hade skiftats “inte på grund av presidentens möte med Thierry Henry … men på grund av begränsningar i samband med utarbetandet av toppmötena G8 och G20.”

Regeringens talesman Luc Chatel vilseledade laget på onsdagen och sade att de saknade “respekt, laganda, stolthet och tillräcklig värdighet att bära skjortan till någon klubb”. Han utpekade Frankrikes upopulära tränare Raymond Domenech.

Många fans har skrivit bort laget, känt som Les Bleus, som bortskämda miljonärer ledd av en Billiga Fotbollströjor Barn inkompetent tränare och ovärderlig av den blå tröja som bäras av världsmästarna 1998.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup