Nigeria VM tröja 2018 England manager

Nigeria VM tröja 2018 England manager Gareth Southgate tror att de inte har råd att skriva ut Tunisien och Panama efter att ha lämnat en gynnsam VM-rita.

Southgate män slogs mot Tunisien – ett lag som de slog i samma skede vid världscupen 1998 – och turneringsdebutanter Panama i fredags ritar i Kremlin i Moskva.

De tre lejonerna överlämnades också det knepiga förslaget till ett spel med Belgien, som skryter med vad som ses som en guldgeneration som innehåller Romelu Lukaku och Eden Hazard i Kaliningrad i deras sista grupp G-spel.

Det kan ses som en match för att bestämma gruppens vinnare, men med England som avslutat andra i en grupp med Förenade kungariket, Slovenien och Algeriet 2010, innan de inte hamnade i en grupp, skryter också Italien, Uruguay och Costa Rica i 2014, Fotbollströjor VM 2018 känner Southgate ett lag som förlorade till Island i de senaste 16 i EM i fjol, har svårt att se bortom någon motståndare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup