Billiga Fotbollsdräkter Barn  Vágner Love

Billiga Fotbollsdräkter Barn  Vágner Love (Alanyaspor): 26 mål (i 26 matcher)
Om du någonsin finner dig själv överväger den existentiella meningen med livet, ta en sekund och tråla genom listan över de turkiska Süper Ligens bästa målskyttar. En lista som toppas av? Adis Jahovic av? G? Ztepe inkluderar också den tidigare nämnda Gomis, en gång Champions League stalwart Burak Yilmaz, Everton legend Arouna Kone, Samuel Eto’o, Emmanuel Adebayor och Ryan Babel. Och mot toppen av det där särskilda namnet är Vágner Love, med 26 mål i så många league-spel 2017 vid 33 års ålder.

Jonas (Benfica): 26 mål (i 27 matcher)
Alanyaspor och den turkiska Süper Lig hittade Kärlek på ett hopplöst ställe, men Benfica fann en pålitlig bror i Jonas för länge sedan. Den brasilianska har gjort 78 mål i 91 ligamatcher sedan han gick med i den portugisiska klubben 29 år i september 2014. Men den stoltaste stunden av hans karriär spelade säkert mot Brasilien mot Manchester United tröja Barn billigt Skottland. Craig Leveins Skottland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup