DETALJERAD ANALYS AV BILLIGA MANCHESTER CITY HEMMATRÖJA 2018-19

För ungefär 4 månader sedan lanserade Manchester City Club en ny Hemmatröja för 2018-19-säsongen. Inspirerad av höjdpunkterna i klubbens historia fortsätter den nya Billiga Manchester City tröjor i 2018-19-säsongen klubbens världsberömda “City Blue”, med en djupblå på ärmarna för att skapa en livlig dynamisk oskärpaffekt.

Tröjan är utrustad med högpresterande stickade tyger utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är ritat på grundval av idrottarens feber och svettdata, vilket ger optimal andning.

Den nya logotypen för termisk överföringsteam är 64% lättare än tidigare och är överlägset den mest andningsbara laglogotypen. Shortsna tar bort de yttre sömmarna, reducerar friktionen och ökar rörelsefriheten. Ovanstående är en detaljerad analys av Manchester Citys Billiga Fotbollströjor för 2018-19 säsong, jag tror att Manchester City säkert kommer att ha en bra prestation under den nya säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup