Billiga Ronaldo tröja Barn Med minnen av

Billiga Ronaldo tröja Barn Med minnen av den inhemska fotbollsperioden som dyker in på avståndet och ingen uppenbar konkurrensfotboll att fokusera på (Confederations Cup är en vänlig turnering), kan sommaren börja dra. Men inget behov av att förtvivla och börja leka med tanken på att följa tennis, Formel 1 eller värst av alla de brittiska lejonernas turné, byt bara över till CSL på Sky Sports och följ vad som är mycket underhållande och högpresterande fotboll.

Det är sant att lagets övergripande kvalitet inte överensstämmer med en elitnivå europeisk klubb, men standarden, särskilt vid det angripande slutet av planen, är anständigt med några väldigt användbara spelare på showen.

Med nästan hälften av säsongen gått, har det varit tillräckligt med tid för att utvärdera varje lag och Billiga fotbollströjor på nätet deras spelare. Här är min lista över de fem bästa spelarna i CSL hittills …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup