Billiga Pogba tröja Barn Zlatan Ibrahimovic

Billiga Pogba tröja Barn Zlatan Ibrahimovic har medgett att Manchester Uniteds avslutning var “inte tillräckligt bra” efter att de spelade in sin nionde utställning av Premier League-kampanjen mot Hull.

Relegation foder Hull var värt sin poäng på Old Trafford som en fantasifull United misslyckades med att bryta ner Marco Silvas sida under en annan otäck 90 minuter, med Juan Mata ifrågasatte en förvrängd chans.

Efter de sex bästa sidorna slog Chelsea, Tottenham, Arsenal och Liverpool bort på tisdagskvällen. Uniteds resultat markerade sin sjätte hemstamat för säsongen och de fortsatte fotbollströja med namn att vara marooned i sjätte i Premier League-bordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup