Paulo Dybala viert scoringsdoelen

Juventus Paulo Dybala speelde thuis goed tegen Udinese Calcio, de Argentijnse spits scoorde met een vrije trap voor de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Op hetzelfde moment, in de tweede helft duwen ook de doelscore, dat is Paulo Dybala drie opeenvolgende games, scoren. Op hetzelfde moment, elke bal score, ook sinds Paulo Dybala lid werd van de Juventus, in de Serie een competitie, scoorde de 8e directe vrije trap, deze gegevens in dezelfde periode van de Serie een eerste gerangschikt. Aanhangers van Goedkope Voetbalshirts Kids zijn hier enthousiast over.

Paulo Dybala vervoegde de Juventus in de zomer van 2015 en werd de beste spits van het team voor het eerste seizoen in Juventus, en Paulo Dybala speelde ook goed afgelopen seizoen, vooral bij kampioenen. League In de wedstrijd van Barcelona, ​​speelde Paulo Dybala’s uitstekende spel Juventus naar een succesvolle promotie. De fans van de Dybala voetbalshirt kids zijn blij voor het team.

In de zomer van vorig jaar gaf Juventus ook de No.10-trui aan Paulo Dybala en de Argentijnse jongen brak aan het begin van het seizoen uit. Eerder dit jaar was Paulo Dybala afwezig in verschillende wedstrijden voor blessures, maar herstelde snel nadat hij herstellende was van een blessure. In de laatste ronde van Serie A, Societàsportiva Lazi, won het winnende doelpunt van Paulo Dybala Juventus met 3 doelpunten. Deze week kampioen League tegen Tottenham Hotspur, Paulo Dybala scoorde het doelpunt van het startsein om Juventus te helpen kwalificeren voor de achtklassers van de Champions League. Voor meer opwindende voetbalinformatie, let op de update van onze website. Tegelijkertijd bieden we ook fans voor Voetbaltenue kids bedrukken Online Shopping-service, ondersteuning voor snelle levering wereldwijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.