Tottenham Hotspur tenue 18/19 kids kopen De

Tottenham Hotspur tenue 18/19 kids kopen De vertoning van vandaag van Arsenal was de meest lethargische die ik ooit heb gehad van het ongeluk van het kijken. Ik betwijfel of het arsenaal snel zal herstellen van de schaamte die ze zichzelf hebben aangedaan. Arsene alsjeblieft? leen een blad uit Liverpool dat Coutinho uit hun opstelling wegliet en Sanchez losliet. Als je hem vasthoudt en bespeelt, bezet je alleen de ruimte en positie van een andere speler die bereid is alles voor het team te geven. Het is duidelijk dat Sanchez niet bij de Emiraten is en dat Wenger beter hooi kan maken terwijl de zon schijnt.
Michael (in het licht van dit resultaat hoop ik minder te horen over hoe we alleen met twee doelpunten hebben gewonnen)

Je had het op zijn minst kunnen proberen
We kunnen altijd verliezen aan een kwaliteitskant, maar wij als fans verwachtten dat je het op zijn minst zou proberen. Er is iets zachts en corrupts aan de voetbalsport bij Arsenal. De voorzitter en het bestuur zijn duidelijk niet betrokken als we de competitie afglijden. Ze zijn gewoon blij dat de manager en Ivan G ,? het proces managen en winst maken waar we weer goed aan toe zijn. Ja, mijn £ 900 Voetbalshirts Kinderen Kopen plus voor het seizoenskaart voor het tiende achtereenvolgende jaar is betaald en dat is alles wat hen aangaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.